• Over ons

Spelt Tweewielers: al generaties lang een begrip

IJzersterke fietsen, vakkundig advies en een bar goede service. Spelt Tweewielers is al bijna een eeuw lang een begrip in Lunteren en omstreken. Wat begon met de kleine fietsenfabriek van opa Janus Spelt, groeide onder diens zoon Wim en zijn vrouw Aaltje uit tot hét adres voor alles met wielen. Van fiets tot auto en bromfiets. Inmiddels staat de zaak onder leiding van de derde generatie: Martin. Hij maakte van Spelt Tweewielers een moderne fietsspeciaalzaak met een ruim aanbod voor het hele gezin.

 

Spelt Tweewielers voor ouderwets goede service

Bij Spelt in Lunteren vindt u elektrische fietsen en stads- en kinderfietsen van topmerken als Gazelle, Merida en Thompson. Deze fietsen staan garant voor vele zorgeloze kilometers. Want als Martin iets heeft meegekregen van zijn vader en opa, dan is het wel het belang van kwaliteit. Een betrouwbaar product gecombineerd met een ouderwets goede service.

Familiebedrijf met hart voor fietsen

Van de vriendelijke ontvangst en het vakkundige advies in de winkel tot de flexibele service in de werkplaats. Bij Spelt Tweewielers gaan ze nét een stapje verder voor u. Want iemand één keer een fiets verkopen is niet zo moeilijk. Maar ervoor zorgen dat u jarenlang met veel plezier klant blijft: daar gaat Martin voor!